Dear diary , fire love music part 22


SUPRISE!!!!!


(samtal)

- Guys what are you doing here!!!- sa jag medan jag närma dem i samma tillstånd jag var för några min sedan.
- Your are the first girl in Sonnys Records that got a record deal from above and then hit 50 000 vote in Sonnys fans in the website.!! Sa Marisha medan hon sprang mot mig med ett monster gap.


- So?? jag hade inte fattat ett enda ord hon hade sagt.
- You are someone and you allready got fans all over the world in such a short time , that means that your the first... Ah forget it ! , you won't undertand eatherway. Sa Marisha med en suck och lämnade en present på den utvecklande bordet på sanden.



Alla krama mig och pussa mig i kinden och gratta mig så klart. Det kändes som om att jag fyllde år jag var överlycklig och bara hoppa rund. Jag kan inte fatta det jag fick 50 000 röster som bästa nya stjärnan på scen inom Sonnys.
Justin , Jasmine, Jessica Jarell, RiRi och Diggy var där för att fira , dem hade tre dagars ledigt och ville följa med Marisha ner till L.A. Jag såg hur Khalil ansträngde sig att få lite tid med mig vilket han aldrig fick eftersom att jag prata med gästerna.

Vid 8 tiden var solen fortvarande uppe jag ringde till min mamma och min familj och berättade dem vara glada för mig och slutat oroat sig så mycket . Min mamma sa något som gjorde mig jätte glad hon sa " Du är stor och följer din dröm , gud är vid din sida och endast hoppen att bli större ligger framför dig , jag är så stolt min dotter". Jag fick några små tårar som höll mig fuktigt om ansikte.
-----------



Efter att alla hade gått sa jag förväll och satt ensam med Khalil vid stranden , det var sol uppgång och det var så härligt och vackert. Marisha och mina dansers satt runt elden och prata med varandra. Jag satt med Khalil för att förklara för honom hur mycket jag är tacksam över allt han har gjort. Vi satt och skämta en stund , då plötsligt Khalil fick en kick och fick för sig att göra något . Han drog mig i armleden och ledde mig ner till vattnet vid stranden .

(samtal)

- Kom vi hoppar!!! sa han upphetsat.

Jag visste inte hur jag skulle förklara för honom så jag bara spotta ut det.

- Khalil är du galen!! han skratta så klar och berättade att han hade köpt ett par bad kläder till mig och att dem ligger i bilen .

Jag sprang och snabbt kasta mig över badkläderna som var ganska stilig och tillbaka till Khalil. Hans ögon fastna en stund på min kropp och log . Jag såg hans vältränade mage närma sig mig , haha han var så sjukt het.
Han bärde upp mig och sprang in till havet, jag kunde inte låta bli att skrika av kylan som spred sig i min kropp från vattnet.



Vi satt och simma omkring varandras ben och försökte härma en haj vilket inte fungera så bra. Han bruka alltid dra ner mig med honom under vattnet och krama mig hårt under vattnet med ett följande puss efter.
Jag kände hans starka stora händer bakom min rygg , jag fick till mig att låta honom jaga efter mig i vattnet. Marishas dem andras ögon bara himla på oss som om att vi bara var för dumma för att fatta att man oftast inte brukar bada under solnedgång.

Khalil sluta aldrig att bära mig upp ochy sedan snurra mig vattnet. Det var så romantisk. Våra kroppar knöts tillsammans och vi började sakta kramas som led till att vi börja kyssas intensiv. Då fick jag en känsla som viska till mig att han var den rätta. Vilket fick att gå ut från vattnet. Khalil fatta direkt vad jag fick mig att göra så och bara följde med upp. När vi kom till hotellet frös vi så mycket , Keri - tin och Lisa, Demi och Salisha bara peka och skratta på oss. Jag kände mig lite kränkt faktiskt, Jag somna på Khalils bröstkorg framför tv med mina vänner i trygghet och hann be en bön innan min kropp föll i djup söm och min hjärna började fantisera.

I min dröm drömde jag om mitt förflutna hur jag kämpade för att nå var jag var idag och allt började med att jag växte upp i ett ghetto med alla och olika bakgrunder från runt över världen. Jag hade alltid en bild på en scen och en mikrofon och en gul glittrig stjärna i mitten av allt. Den drömmer jag oftast om än idag.

(en video på mig medan jag sträva för min dröm)

http://www.youtube.com/watch?v=L1od4AM-h0I
http://www.youtube.com/watch?v=am3dFopHlrU&feature=mfu_in_order&list=UL

Dear diary , fire love music part 21

-

Jag såg att han hade gjort det för vilket gjorde mig säker , men ändå lite små sur.
Jag kände hans varma stora armar bakom min rygg , han rörde händerna sakta ner mot mina lår och satte mina ben i kors bakom hans rygg.  Han börja sparka av sina byxor från sina fötter och sedan försökte trassla ut min behå band bakom min rygg. Han lyckades få av den och jag kände hur hela min kropp blev varm och svettig.
När han precis la handen på mina trosor , darrade det till på sängbordet , det var Khalils mobil.
Khalil stönade surt och klev bort från mig fast han inte ville , han kolla ner på mobilen och kontrollera om det fortvarande var någon i andra linjen . Han suckade och kolla upp på mig efter att ha lämnat telefonen på sängbordet ,  och bet sig i underläppen läppen .
Jag var topplös och började känna mig obekväm , Khalil slicka sin underläppen och la sig över mig igen och kysste mig ett lång tag. Efter att hans humör förbättrades frågade jag vem det var som hade skickat han ett sms, och han svara mig.
(samtal)

- Oh , my girlfriend?! , mina ögon spärratill och ville explodera.
- What!!!!! , jag såg hur hans fina läppar ändrade form.
- Hahahaha! , am just kidding baby, come here.


Han pussa mig i munnen och höll mig hårt innan han släppte taget igen.
(samtal)

- It was Romin , he said Mr Comblins needs help with something and some papers and that i have to rent a private plane to get back to the tour, sa Khalil och avsluta det med en sur min , vilket var bara urgulligt enligt mig.

- Khalil , can't i come with you , i feel better, Kahlil vände sig mot mig medan han tog på sig kläderna och garva ihjäl sig , Som om jag inte visste vad jag sa. Han pussa mig i pannan och sa att jag kunde sitta kvar här och vänta på honom och att han snart skulle vara hemma.




Efter att han hade gått så smög jag in till mina vänner och berättade att jag skulle sova hos honom ikväll och att dem behövde inte vänta uppe för mig. Jag satt och kolla på Tv några timmar och sedan vandrade runt i hotell rummet ensamt och väntade otålmodigt på honom.





Tiden gick och jag kunde inte hålla mig själv vaken längre så jag gick och la mig.
Efter en djup sömn i fyra hela timmar vakna jag av att mobilen tjuta till.
Jag kolla ner på telefonen som jag varade under kudden och såg att det var ett missat samtal av Khalil.
Olycklig nog så hade jag inte pengar på mobilen för att ringa tillbaka.
Jag kunde inte sova efter det så jag satte mig på soffan och hoppades att han skulle ringa igen.
Innan jag visste om det var sov jag och drömde om havet  , utan täcke och  bara i under kläder spendera jag min kväll i L.A i Khalils vardagsrum .

-


Jag vakna av att Keri-tin och Demi öppnade hotell dörren med ett vrak och hojta till om att jag skulle klä på mig för att Khalil väntar utanför. Det var morgon ,jag satte mig i på soffan några få minuter till för att sammla energi.
Jag tvinga mig själv upp men gick inte så långt och landa ner på Khalils säng.





Tanken att Khalil vänta utanför hade försvunnit ett tag bort från mitt huvud , minnet av i går upprepades i mitt huvud.
Jag log och bet mig i pekfingret , Khalil som öppnade dörren sakta som en räv satte sig bredvid mig och pussa mig svagt på nacken vilket fick mig att rysa till.
När jag vände mig mot honom för att se hans underbara ansikte , såg jag bara en massa färgglada blommor.
Jag skrek till av glädje och pussa honom lite hårt på munnen och hoppa runt i rummet med mina nya blommor i handen som en apa med banan.
Han kunde inte sluta skratta och le åt mig men tillslut fick han ut ord och bad mig att ta på mig något fint för att vi skulle ner till studion , vilket jag inte fatta.
Jag tog på mig en ljus gul klänning med gröna och röda blommor på . Jag lätt mitt långa lockiga hår släppt och skynda mig ner och mötte Khalil. På vägen till studion märkte jag att jag hade glömt luren vilket jag hade lovat Marisha att aldrig göra. Så jag sa farväl till Khalil och skynda mig snabbt tillbaka till hotellet.
Mina vänner hann inte ens börja på deras fråga om vad jag gjorde tillbaka i hotellet innan jag rusa ut från dörren igen.
-

När jag kom till studion stod Khalil där med sina lila tröja och luva ovanpå.
Jag kysste honom i nacken och fick hans uppmärksamhet.

Vi satt och skrev texter tillsammans och spela in några låtar, han hade en hit låt på väg som han skulle uppträda på turnen och jag fick en kort vers med in på den. Efter studion var jag utmattad och hade glömt helt om Khalils mystiska beteende häromdagen. Så  när vi var på väg hem stanna vår taxi upp vid en strand .  Jag klev ut från taxin och Såg jag alla mina kära där , Marisha var där , mina vänner mina dansers och Tim , Bill och Sheri .


Vad gör dem här??? ( tänkte jag högt för mig själv)

Dear diary , fire love music part 20

Det var Shad ,


(samtal)


- Hi , Rembella , hur är det , sa han och kolla ner med oskyldiga ögon.


Jag visste inte vad jag skulle säga , jag kände hur mitt hjärta börja dunka , jätte hårt.
Han börja närma sig mig och tog bort slingan från mitt ansikte.
Jag kolla ner och lyssna på honom medan han sa.

- you know , i now know that i've lost you how much you meant to me, i love you and what i did was stupid i know but if you just...

Jag kände hur hans handtag över mig försvann , jag kolla upp och såg hur Khalil putta på Shad

- You just can't get enough , right , sa Khalil och knuffa Shad.

Jag såg hur Shad ville undvika att börja slåss och istället bara mumla saker. Jag sprang förbi Khalil och Shad och satte mig ner bredvid Demi och Lisa och berätta vad som precis hade hänt.
Jag orka inte göra något jag kände mig så svag , Lisa och Demi sprang fram till toaletten och dela på dem.
Jag som kände mig så trött helt plötsligt sov innan dem hade kommit tillbaka.
När jag stängde ögonen kände jag smärta från mitt huvud därbak , jag kände hur min kropp bara föll på marken och än hade inte mina ögon öppnats, jag hörde röster som Khalil , Shads och mina vänner och sedan några andra passagerare. Dem ropa på mitt namn men mina ögon bara vägra att öppnas.
Sedan försvann jag , .... jag var borta.

(samtal)


- Rembella Zamira Tone!? , hörde jag en röst ovanför mig.

Jag kolla upp och såg en kvinna med en vitt rock på och långt blont hår med gröna ögon som glänste rummet upp.
Jag tog all energi jag hade kvar  att svara henne,

(samtal)

- Ja?, sa jag till sist.


Hon log och berätta att min hjärna hade kollapsat på grund av all stress jag hade burit dem senaste dagarna.
Jag förstod och nickade , så enkelt som det var sa hon att jag kunde gå hem idag .
I vänterummet träffa jag på Khalil och mina vänner och Marisha , Marisha hade berättat att hon tog en privat plan hit till sjukhuset bara för att träffa mig vilket rörde mig djupt.
Jag krama Marisha och bad henne gå tillbaka till turnen och att jag kommer klara mig.
Khalil ville aldrig släppa taget om mig vilket jag älskade först men sedan började det bli störigt.
Khalil fick gå till studion utan mig för att jag ville vila , vilket Mr Comblins hade fattat.
Men det var först efter att han hade kommit tillbaka från studion , spänningen började.


Jag satt med mina vänner på mitt gamla hotell i L.A och kolla på tv på (Scrubs) då jag hörde Khalil knacka på dörren. Demi sprang fram för att se vem det var , "det är Khalil" sa hon jag bad henne att vara tyst och säga att jag sover vilket hon gjorde. Jag sprang in till min garderob och bytte om till något sexigt.
Jag tog på mig fina enkla underkläder och tog på mig en badrock , mina vänner visste vad var på väg och bara fnissa. Innan jag gick ut från dörren hörde jag Salisha skrika " TA HONOM OCH VISA HONOM VAD DU GÅR FÖR".
Jag kunde inte låta bli att fnissa och stack iväg.
När jag stod framför hans dörr kände jag hur hela min kropp började skaka. Innan jag hann ändra mig öppna han dörren.

(samtal)

- Rembella , what are you doing here , sa han

Jag vände mig sakta och såg att han hade på sig ett par hängiga träning byxor utan en tröja på.
Jag kolla in i hans ögon och kände mig säkert och redo.
Jag släppte badrocken och lätt den falla ner vid mina fötter, jag såg hur hans mun öppnades och ville slitas öppen.
Jag log och kolla tillbaka på honom då jag kände hans varma händer sakta runt min midja.
Han drog in mig och la mig på sängen och vi började kyssas intensivt. Jag kände hans varma, tajta, starka kropp över mig.

Han la mitt huvud på kudden och börja pussa mig på munnen och ner mot magen.
Jag kunde inte låta bli att älska det!.



Dear diary , fire love music part 19

KERI - TIN!!

- Vad har hänt??? , sa jag medan jag sprang fram till henne.

Hon kolla ner på hennes hand sedan tillbaka på mig ,

(samtal)

-Vad pratar du om? , sa hon och kolla på mig som om att jag var sjuk i huvudet.
-du blöder ju ,sa jag
- Jaha , hon började skratta som om att det var sissta gången.
- Vad , varför skrattar du? Keri-tin , är det inte blod?.
- Nej , haha det är falsk blod vi ska skrämma Rihanna , sa hon och tog ett djupt andetag och vände sig tillbaka till mig.

Marisha sa om Rembella behöver gå till studion för att göra några låtar så kan hon ta flyget imorgon till L.A. , Keri - tin som drömde sig bort efter att ha avslutat sitt uppdrag. fick ett "Ja" svar från mig och stack.

-

Khalil smög bakom mig och börja kyssa min nacke.

(samtal)

- Where were we, sa kahlil medan han kysste mig ner mot mina axlar.

Jag vände mig om och började kyssa hon tillbaka, jag såg hur han gillade det och försökte ta andra steget.
Jag stoppa honom och sa att jag inte var redo än men att jag hade en present för honom när vi var tillbaka från L.A tillbaka till turnen.
Han log och kysste mig på läpparna och gick tillbaka till hans buss för nästa show.
När vi var framme satt jag med Jessica och Justin med Trey och Keri på vänterummet för vår tur.
Keri's (outfit) var jätte fint och farligt , Jag och Jessica skratta åt skämt vi hade hört på" Scrubs" , hon älskar serien lika mycket som mig. Justin försökte hoppa in och dra några skämt men det blev inte så roligt.
Trey zongs börja lära oss några trick för fansen ska bli mer galna, Justin avbröt honom och sa till Trey att han inte behövde det eftersom att hans fans är hur galna som helst och stack för hans tur på scen.
Jag satt kvar med Khalil och Jessica Jarell med Diggy som dök upp senare.


Khalil la armen över mig och försökte få mig att pussa honom tillbaka , vilket jag utnyttjade eftersom att det inte gick så bra för honom. Diggy och Jessica sa också en liten hemlighet om dem själva , vilket jag och Khalil inte kunde tro på. Diggy och Jesscia var ett par , dem har inte sagt något för att dem tycker det kommer förstöra deras relation, vilket jag fattar. Sedan var det Khalls tur och han gjorde inget knäppt den här gången vilket jag var glad över.
Efter Khalil var det några till sedan jag , jag satt i Rihannas rum och höll henne sällskap vi skrattade om hur hennes misslyckande uppträdande och hur hennes liv har ändrad sen hon började musik industrin.
Jag lärde mig en massor av dessa artister och jag var mycket tacksam för allt, innan jag skulle upp på scen bad jag en bön med mina dansers som råka ha samma religion som mig, Amin.
När jag gick upp på scen gav jag dem mitt bästa som alltid och hälsa på några fans, den här gången körde jag en gammal dags klassiska uppträdande med en vitt klänning, vilket Khalil bara satt och stirra på i publiken.

När showen var över och alla var klara och hade packat ihop för nästa show dagen därpå , fick jag och mina vänner packa för L.A. Marisha skulle inte komma för det var lönt efter en dag i studion , hon tycket hon inte behövde komma.



Vi träffa Khalil i flyget och mina vänner var så glada för allt som har hänt. Jag fick sitta bredvid Lisa och Demi för dem tyckte att jag spendera för mycket tid på Khalil , vilket var sant.
Jag kunde bara inte skratta åt hur Keri-tin och Salisha fråga satte alla Khalils skämt , (epic).
-
Ni känner mig jag kunde sitta på ett plan i fyra timmar utan att gå på toa besök.
Efter att jag hade gjort mitt och öppna dörren till toan såg jag någon som fick mig att frysa till is.
Nej !....



Dear diary , fire love music part 18


Det var Khalil med en mikrofon

Han kom närmare mig , och jag kunde inte röra mig, han hade bytt om till gråa jeans med en mörk blå t-shirt med en svart kavaj. Han såg så stilig ut . Han sjöng en låt han skrev själv om ni vill se låten gå in här (mmmarigona.blogg.se)
Han ställde sig bakom mig och rörde sakta på mitt hår och pussa mig svagt i nacken.
Jag hoppa till , lite och vände mig mot honom , och viskade "What are you doing".
Han log och fortsatte sjunga , han höll mig runt midjan medan vi dans lite sedan i slutet tryckte han mig mot honom och kom så nära mig att våra nos nuddades. Jag hörde hur publiken blev vild och skrek efter våra namn.
Han bett sig i läppen och vinkade snabbt till publiken och drog mig (backstage).

(samtal)

- Khalil , why, eh , what , why!!?- sa jag chock.
- Cause i  love you so, svara mig , inte exakt ett svar men den blev godkänt.
- Khalil , promise me the nest show , you won't spend it on me.
- I did my preformence like i promised , sa Khalil och det gjorde han:( han bara gjorde en extra uppträdande för mig.

Jag kunde inte dölja känslorna som hoppa runt i magen på mig så jag lätt dem ut och hoppa på honom och pussa honom hårt i läpparna. Han vände mig  mot marken och la armen över mig och fortsatte kyssen.
Det började bli lite för intensivt så jag avsluta det.
Han drog mig upp från golvet och hjälpte mig upp på scen för mitt uppträdande var härnäst.
Jag uppträde och märkte att jag hade fått mer fans och med skyltar med mitt namn på.
Vilket gjorde så jag gav ännu mer energi och mitt bästa.
Efter att alla var klara fick vi gå upp på scen tillsammans och säga hejdå .

-

När jag kom in i bussen sa Khalil att han inte kunde komma in på grund av hans schema , jag fatta och krama honom och gick in. Jag prata lite med mina vänner om gamla tider vilket fick mig sakna dem.
Efter att vi hade pratat var dem trötta och ville lägga sig vilket jag fatta , men jag kunde inte sova än jag var tvungen att duscha för jag stank så jag gick in och duscha . Jag var klar efter en kvart och gick in till mitt rum med min handduk över midjan. När jag kom in såg jag Khalil sitta där med en brett leende.
Jag blev skrämd så klar men log tillbaka.

(samtal)

- Khalil , what are you doign here?.
- Nothing , i just want to met you , is it so wrong?. sa han medan han närma sig.

Jag baka inte eftersom att vi hade ändå kommit till den fasen som flickvän/pojkvän.
Han pussa mig svagt i naken och ner mot mina axlar , jag fick gåshud och vill kyssa honom tillbaka men kunde inte släppa min tag av min handduk. Jag kände hur hans stora starka armar höll mig närmare honom.
Jag kunde inte stoppa honom för det var så skönt .

(samtal)

- If you want me to stop , i will , sa Khalil med ett het leende.


Jag ville att han skulle fortsätta men han inte svara honom innan Jag hörde någon ropa på mitt namn och det lätt som Keri-tin. Ropet närma sig rummet , då jag såg att Keri-tin var fullt med blod.

KERI-TIN!!!!!!

RSS 2.0